Bellavita.no er matbloggen for deg som elsker italiensk mat. Her utforsker vi alt som har med italiensk mat å gjøre, samt deler enkle oppskrifter på italiensk mat med deg. Vårt ønske er å gjøre det enkelt å lage utsøkte matretter hjemme. Mange har en oppfatning av at italiensk mat er både vanskelig og tidkrevende, men trenger det absolutt ikke å være!

Tvert imot bygger det italienske kjøkkenet på enkle ingredienser og smakfulle retter. Derfor er det ingen grunn til at man ikke skal kunne unne seg en god pasta, pizza eller aperitivo i hverdagen. Vårt mål er å dele matglede og kultur med deg som elsker Italia. Alle våre oppskrifter er tilpasset slik at du enkelt kan finne råvarene i Norge. For det skal være enkelt å lage god mat, og her ønsker BellaVita å stå ved din side!

Hvem er vi?

Matbloggen Bellavita.no ble startet av frilanser og matentusiast Thomas Grønvold i 2023 – med et ønske om å dele oppskrifter han fant på veien. Thomas har i mange år reist rundt i Italia og samlet opp oppskrifter på veien. Imidlertid er det få av disse oppskriftene som gjør seg godt i skriveboken og god mat er skapt for å deles.

Derfor kom tanken om BellaVita til livs som en dedikert blogg for det italienske kjøkkenet. Her kan du finne oppskrifter, guider, vin og inspirasjon til matlaging. Uansett om du er nybegynner eller erfaren på kjøkkenet – er vi sikre på at du vil finne noe smakfullt å lage hos oss.

Har du forslag til oppskrifter, spennende plasser vi bør utforske – eller bare vil slå av en prat? Da er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss!

Kinkaj Media AS

Denne bloggen publiseres av selskapet Kinkaj Media AS – et selskap som har spesialisert seg på nettop Italia og områdene rundt middelhavet. I tillegg til Bellavita.no drifter vi italiaguiden.no som er en dedikert reiseguide til deg som vil utforske Italia utenfor kjøkkenet.

Ønsker du et samarbeid, eller har et spennende prosjekt du ønsker å dele med oss? Finn mer informasjon om samarbeid. Ønsker du hjelp til å planlegge en tur til Italia – eller har spørsmål om reisedestinasjoner? Send oss en melding, så hjelper vi deg gjerne!