1. Innledning

Denne personvernerklæringen gjelder for nettstedet bellavita.no, som drives av Kinkaj Media AS (“vi”, “oss”, “vår”). Vi er forpliktet til å beskytte personvernet ditt og behandle personopplysningene dine på en trygg og sikker måte.

2. Hva slags informasjon samler vi inn?

Vi samler inn og bruker personopplysninger for å gi deg best mulig brukeropplevelse, forbedre nettstedet vårt og levere tjenestene du ber om. Eksempler på opplysninger vi kan samle inn inkluderer:

  • Kontaktopplysninger, som navn og e-postadresse, når du registrerer deg for tjenestene våre eller kontakter oss.
  • Teknisk informasjon, som IP-adresse, nettlesertype, tidspunkt for besøket, og informasjon om hvilke sider du besøker på nettstedet vårt.

3. Hvordan bruker vi informasjonen?

Vi bruker personopplysningene dine for å:

  • Levere de tjenestene du har bedt om.
  • Forbedre nettstedet og tjenestene våre ved å analysere brukermønstre.
  • Besvare henvendelser og forespørsler.
  • Oppfylle våre juridiske forpliktelser.

4. Hvem deler vi informasjonen med?

Vi deler ikke personopplysningene dine med tredjeparter, med mindre det er nødvendig for å levere tjenestene, eller det er påkrevd av loven.

5. Hvordan beskytter vi informasjonen?

Vi har implementert passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte personopplysningene dine mot uautorisert tilgang, bruk, endring og sletting.

6. Dine rettigheter

Du har rett til å be om tilgang til, retting eller sletting av personopplysningene dine. Du kan også protestere mot behandlingen av opplysningene dine, be oss begrense behandlingen, eller be om dataportabilitet. For å utøve disse rettighetene, kan du kontakte oss på [din kontaktinformasjon].

7. Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen. Den oppdaterte versjonen vil være tilgjengelig på nettstedet vårt, og vi vil varsle deg hvis det skjer vesentlige endringer.

8. Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, eller hvordan vi behandler personopplysningene dine, kan du kontakte oss på personvern@bellavita.no.

9. Klager

Hvis du er misfornøyd med hvordan vi behandler personopplysningene dine, har du rett til å klage til Datatilsynet i Norge.

Dato: 17/05/2023